Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw digitale visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf?

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert. Gasoline kan voor u een gehele website ontwerpen aan de hand van een bestaande website of huisstijl maar ook in volledig overleg met u een nieuw en fris ontwerp realiseren.

Responsive webdesign

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken bezoekers een tablet of smartphone. Meestal al meer dan 50% van uw website bezoekers. Met responsive webdesign zorg ik ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd optimaal weergegeven.

Zelf uw website beheren?

Gasoline maakt voornamelijk gebruik van het CMS Joomla, maar maakt ook op verzoek gebruik van Wordpress. Via Joomla is het beheren van uw website zeer gebruiksvriendelijk. Het is hierdoor mogelijk om zelf teksten aan te passen en afbeeldingen toe te voegen. Uiteraard kunt u het beheer ook door Gasoline laten doen. 

Professioneel webdesign tegen betaalbare website prijzen

Gasoline kan voor u een professionele website bouwen, waar u de komende jaren weer goed mee voor de dag kunt komen. Tegen gunstige prijzen bouwt Gasoline uw website compleet in de huisstijl van uw bedrijf. Alle websites die ik maak zijn 100% maatwerk.

Wilt u meer weten of een website offerte aanvragen?

Neem dan hieronder contact met mij op. Ik ga graag voor u aan de slag.