Een webwinkel moet naast functioneel ook móói zijn. Aansprekende foto’s, een heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij uw bedrijf. Ik maak webshops voornamelijk met Joomla (hikashop) maar ook met Wordpress (WooCommerce). Deze Webwinkel software wordt uiteraard op maat gemaakt en voorzien van uw eigen huisstijl, functionaliteiten en wensen. Iedere webwinkel webdesign is uniek, er worden geen standaard templates gebruikt.

Inclusief SEO optimalisatie

Alle websites die Gasoline maakt zijn SEO voorbereid en geoptimaliseerd.

De strategie

Voor Gasoline is het ontwerpen van een goede webwinkel teamwork. Een perfect samenspel tussen Gasoline en u. Wat wilt u bereiken met uw webwinkel? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Call-to-action

Als uw webwinkel logisch is ingedeeld, voelt uw bezoeker zich begrepen. De navigatie en de opbouw van uw webwinkel moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van uw klant. Ook is het van belang dat uw webwinkel bijdraagt aan uw business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

Nieuwste technieken, responsive

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. De meerderheid van de bezoekers gebruiken een tablet of een smartphone. Momenteel al ruim 50%. Met responsive webdesign zorg ik ervoor dat de webwinkel zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd optimaal weergegeven.

Wilt u meer weten of een webshop offerte aanvragen?

Neem dan hieronder contact met mij op. Ik ga graag voor u aan de slag.