Hier artikel over SSL certificaten. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde.

SSL Certificaat = veiligere website

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde.Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde.

Een gratis SSL basis certificaat voor elke klant

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde.

 

Verschil Let’s Encrypt en betaalde SSL certificaten?

Je wil een slotje op je site: een https URL. Dat doe je met behulp van een SSL certificaat. 

Gratis of betaald SSL certificaat?

Sinds Let’s Encrypt certificaten kosteloos beschikbaar zijn krijgen we vaak de vraag wat het verschil is tussen Let’s Encrypt en de traditionele / betaalde certificaten. Daar kunnen we het volgende over zeggen:

Qua beveiliging doet Let’s Encrypt niet onder voor de betaalde certificaten die domeinvalidatie bieden en die op dit moment € 39,00 kosten inclusief aanvraag en installatie op je account server. De versleuteling van het verkeer werkt bij de certificaten hetzelfde. Het verschil tussen Let’s Encrypt en een betaald certificaat is dat de betaalde certificaten een domeinnaam-controle doen: ze checken of het certificaat is aangevraagd door de houder van de domeinnaam. Let’s Encrypt doet dat niet. De controle van de domeinnaam-houder is een extra factor voor betrouwbaarheid van het certificaat. Anders gezegd: als iemand als particulier een domein registreert met een anoniem mailadres (bv Hotmail of Gmail) en er dan een SSL op zet dan is het verkeer versleuteld maar het https-adres zegt niks over de houder van de domeinnaam. In theorie zou dat een crimineel kunnen zijn.

Lang verhaal kort: gaat het je puur om de versleuteling van het website-verkeer dan is Let’s Encrypt prima. Gaat het je ook om het uitstralen van wat vertrouwen, doordat de houder van de domeinnaam is geverifieerd, dan is een betaald SSL certificaat beter.

Let’s Encrypt SSL Certificaat

Kies je voor Let’s Encrypt? Dan kun je deze aanvragen en zullen wij deze gratis voor je installeren/activeren.

SSL CERTIFICAAT met domeinvalidatie bestellen

Wil je een SSL certificaat met, zoals ze dat noemen, een domeinvalidatie (controle van de houder van de domeinnaam), bestel deze dan via GASOLINE (DV € 39,=/jaar | € 99,=/3 jaar). Na de bestelling gaan wij het certificaat voor je aanvragen, we regelen de validatie en ook de installatie op de server. Jaarlijks/ 3 Jaarlijks wordt het certificaat opnieuw aangevraagd en geïnstalleerd.

Contact voor een echt goede website

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com