TeVoetOnline - logo

Ook met deze klant heb ik al een zeer langdurige relatie en diverse websites voor mogen bouwen, onderhouden en hosten. Begin 2018 is deze website compleet nieuw opgezet volgens de laatste standaards en eisen. Een zeer succesvolle en goed bezochte website met een landelijke wandelagenda en een mogelijkheid voor bezoekers om wandelmaatjes te vinden.

Louis van Beek - foto

Louis van Beek ken ik al zo'n kwart eeuw. Samen met hem heb ik 20 jaar geleden mijn eerste website gebouwd. Alles was nog nieuw en Louis kwam aan met een klant die heel graag serieus aanwezig wilde zijn met een online presence. Die klant hebben we 20 jaar lang mogen bedienen.

Veiligheidsregio Utrecht - logo

Een kleine 9 maanden heb ik de ICT afdeling van de Veiligheidsregio Utrecht mogen versterken als interimmer. Ik heb me daar o.a. bezig gehouden met de diverse Joomla websites en ondersteuning van diverse afdelingen en ondersteunen van gebruikers.

City Cufflinks - produktfoto

City Cufflinks® is een designmerk dat een reeks wereldstad ontwerpen aanbiedt, vormgegeven in zilver. Alle manchetknopen zijn handgemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver. Ontwerp door Seroj.

Latenttalent - logo

Deze klant ben ik tegen gekomen op de golfbaan. Ik ben een fanatieke golfer en tijdens de vele clubwedstijdjes, serieuze maar ook de gezelligheids wedstrijdjes, leer je diverse mensen kennen. LatentTalent wilde de jaarlijkse cursussen meer automatiseren.

Prettigovernachten sfeerbeeld

Op prettigovernachten.nl vind je hotels, bed and breakfasts, vakantiehuizen en campings in binnen- en buitenland. Prettigovernachten.nl presenteert louter accommodaties van zelfstandig gerunde hotels, b&b's, vakantiehuizen en campings in Nederland en Europa.