Prijsverhogingen

Ik heb het lang vol kunnen houden. Tegen de allerscherpste tarieven heb ik voor u gewerkt, heb ik de hosting voor u verzorgd en andere zaken gedaan. Maar het laatste jaar zijn de prijsstijgingen qua onder andere hosting zo sterk gestegen dat ik ook mijn prijzen nu moet gaan verhogen. De inkoop is hier en daar tot wel 100% hoger dan het voorheen was. Dit heeft o.a. te maken met de energieprijzen, maar ook grondstoffen/materialen zijn extreem duurder geworden.

Hosting en domeinnamen

Dat betekent dat ik de prijs van de hostingpakketten, afhankelijk van de samenstelling, 10 tot 25% moet verhogen. U ziet die verhoging terug op uw eerstvolgende factuur.

Ook de prijzen voor het verzenden van nieuwsbrieven zullen verhoogd worden omdat ook de afname van data steeds duurder is geworden de afgelopen jaren. Ook hiervoor geldt dat u de nieuwe tarieven terugziet op uw eerstvolgende factuur.

De kosten voor domeinnamen zijn niet zo sterk gestegen. Die prijsverhogingen liggen tussen de 0 en 10%.

Uurtje/factuurtje

Omdat ook voor mij de inflatie ondertussen niet meer bij te benen is en ook ik geconfronteerd wordt met hogere energieprijzen en inkoop van andere zaken, zal ik ook mijn uurtarieven per 1 april moeten verhogen.

Uurtarieven:

  • Algemeen: € 80,- / uur
  • Strategie/advies: € 95,- / uur
  • Interim: € 85,- / uur.

Strippenkaart, offertes  en eventueel onderlinge afspraken vallen meestal lager uit.