Prijsverhogingen

Ik heb het lang vol kunnen houden. Tegen de allerscherpste tarieven heb ik voor u gewerkt, heb ik de hosting voor u verzorgd en andere zaken gedaan. Maar het laatste jaar zijn de prijsstijgingen qua onder andere hosting zo sterk gestegen dat ik ook mijn prijzen nu moet gaan verhogen. De inkoop is hier en daar tot wel 100% hoger dan het voorheen was. Dit heeft o.a. te maken met de energieprijzen, maar ook grondstoffen/materialen zijn extreem duurder geworden.

Joomla 4

Joomla is een populair open-source contentmanagementsysteem dat miljoenen websites over de hele wereld aanstuurt. Het bestaat al sinds 2005 en heeft in de loop der jaren aanzienlijke updates en verbeteringen ondergaan om te voldoen aan de veranderende behoeften van website-eigenaren en -ontwikkelaars.

De nieuwste release van Joomla, Joomla 4.x, werd gelanceerd in augustus 2021. Het is een grote update die wordt geleverd met een reeks nieuwe functies en verbeteringen, waardoor het een uitstekend platform is voor het bouwen van websites. In dit artikel zullen we kijken naar drie belangrijke redenen waarom u zou moeten overwegen om uw website naar Joomla 4.x te migreren.

Joomla 4.0.4 en Joomla 3.10.3 update

Zojuist is er een bugfix update verschenen voor Joomla, versie 3.10.3 & 4.0.4. Alle klanten zijn weer direct geupdate.

Wilt u ook een onderhouds- en updatecontract zodat u er geen omkijken naar heeft? Neem dan contact op met Marc.