Mijn kennis en ervaring voor het vertalen van klantbehoeftes naar een impactvol resultaat heb ik opgedaan in ruim tien jaar bij zowel internationale bureaus als bij een reclamebureau waarbij ik partner was.  Daarna ben ik gestart met “GASOLINE | Alles voor uw website” vanwege mijn interesse in techniek in het algemeen en de groeiende rol van het internet. Daar zag ik kansen voor klanten en voor mij.

In 2005 heb ik na zorgvuldig onderzoek en analyse gekozen voor Joomla als het CMS om mee te werken voor mij en mijn klanten. Vooral vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de hoge kwaliteit en flexibiliteit en de beschikbare ondersteuning.

Klanttevredenheid score van 99%

Ik heb een klanttevredenheid score van 99%. Dit heb ik te danken aan de combinatie van zowel kwaliteit en service bieden tijdens het bouwen en onderhouden van de websites, maar juist ook in de service die ik daarna biedt. Door het continu bijblijven met de ontwikkelingen in mijn vakgebied en het pro-actief optreden naar klanten met support, training en advies bied ik meerwaarde aan mijn klanten en blijft het ook boeiend voor mij.

Het doel is bij iedere opdracht te komen tot een hoogwaardige website of webshop met de door de klant gewenste succesvolle impact. Voor, tijdens en na realisatie van de site.

Waarbij ik liever net wat minder beloof en uiteindelijk meer waarmaak.

Tijdens ieder traject zijn er altijd wel wat onverwachte ontwikkelingen. Ik ben daarbij creatief in het vinden van passende oplossingen. Bij projecten betrek ik ook desgewenst derden zoals programmeurs en designers, waarbij ik ook een goed gevoel heb voor de combinatie van esthetiek en effectiviteit. Ik ben open in mijn communicatie en flexibel.

O.a.: HTML5, CSS3, SEO en server beheer.

Hier grafiekjes CSS HTML pHP etc

Interesse ?

Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op.