Nieuwe website - afbeelding

Na vele jaren ben ik weer eens toe aan een nieuwe website. Niet alleen omdat de oude gedateerd was qua techniek maar ook omdat ik me anders wil presenteren. Meer als de persoon die ik ben en zonder me teveel aan te trekken van alle 'marketing' adviezen.

Ik ben sterk in het bouwen en onderhouden van websites. En ik ben ook sterk in de technieken rondom hosting, DNS en bijvoorbeeld het opzetten en onderhouden van een VPS. En in al die werkzaamheden heb ik ook veel plezier en haal ik voldoening uit. De website geeft een korte en globale indruk maar ik kan heel veel meer. Nodig me eens uit voor een gesprek en dan kunnen we het er eens over hebben.

Gezocht

Waar ik niet sterk in ben is in design. Ik ben daarom ook op zoek naar nieuwe opdrachten -ook interim- maar ook bijvoorbeeld reklameburo's en designers die wel precies weten wat ze willen en mooie ontwerpen hebben maar nog wel iemand nodig hebben die goed kan samenwerken en die technisch goede sites bouwt. Voelt u zich aangesproken en wilt u eens van gedachten wisselen? Neem dan contact met me op.

  • Error, form does not exist or is not published.