We hebben wat te vieren! Vandaag is een belangrijke dag voor het Joomla! project. Joomla viert zijn 16e verjaardag. Maar dat is niet alles... Na 9 jaar hard werken door de vrijwilligers, is Joomla trots om de release aan te kondigen van de nieuwe versie, Joomla 4.0, naast Joomla 3.10, bekend als "The Bridge". Vanuit deze nieuwe versie 3.10 kan men updaten naar de nieuwe Joomla 4.0 versie. Let er wel op dat nog niet alle externe extensies en modules geheel up to dat kunnen zijn.

Migratie van Joomla 3.x naar 4.0

De migratie vraagt wel om wat voorbereiding en testen voordat uw livesite overgezet kan worden. Marc verzorgt deze conversie graag voor u en zal alle aanpassingen en andere werkzaamheden die nodig zijn om dit probleemloos te laten verlopen graag voor u doen. Vraag Marc om meer informatie hierover via het contactformulier.

Wat is Joomla 4?

Joomla 4 is de nieuwe versie, de serie 3.x zal binnen een jaar niet meer verder ontwikkelt worden. Dit betekent dat we tal van nieuwe functies introduceren. Alles is opnieuw ontworpen, opnieuw bedacht en natuurlijk hebben we geweldige nieuwe functies toegevoegd.

Het belangrijkste is dat Joomla 4.0 voor u is gebouwd, voor iedereen ontworpen! Joomla4All!
Om nieuwe sites mee te bouwen, om te migreren van Joomla RC naar Joomla stable en ook van de Joomla 3.10 serie en van Joomla 2.5 serie.

Of het nu een particulier, blogger, liefdadigheidsinstelling, webbureau of multinational is, Joomla is en blijft een geweldige keuze!

Voor meer informatie over de nieuwe Joomla versie bezoekt u de website https://www.joomla.org/4

Joomla 3.10 update

Zojuist is de update verschenen voor Joomla, versie 3.10. Alle klanten zijn weer direct geupdate. Joomla 3.10 is 'de brug' naar Joomla 4 die vandaag, na 9 jaar versie 3.x, is gelanceerd op de 16e verjaardag van Joomla.

Wilt u ook een onderhouds- en updatecontract zodat u er geen omkijken naar heeft? Neem dan contact op met Marc.