X

websites zonder zorgen

Ik bouw, en  onderhoud, een site voor u volgens de actuele standards die werkt op alle devices. Een website zonder zorgen dus! Zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent. Liefhebber van HTML, CSS, Sass, Flexbox, Grid en Bootstrap. Sterk in Frontend Development.

Als u mij een kopje koffie -ik ben een liefhebber van koffie verkeerd- schenkt kom ik graag vrijblijvend bij u langs om uw project(en) door te spreken.

Tijdens de corona crisis kan ik geen koffie komen drinken maar werk ik alleen via e-mail, telefoon en Skype. Maar laat dat u niet weerhouden om contact met mij op te nemen want ik ga heel erg graag voor u aan de slag.

Latenttalent - logo
Prettigovernachten sfeerbeeld
TeVoetOnline - logo
City Cufflinks - produktfoto
Louis van Beek - foto
Veiligheidsregio Utrecht - logo
Veiligheidsregio Utrecht

Goed

Een hele goede basic website die uitermate goed presteert op alle devices. Inclusief een emailformulier en de mogelijkheid zelf uw teksten en blog- of nieuwsartikelen bij te houden. Inclusief de geroemde Gasoline service.

vanaf 750,=

Beter

De keuze voor de meeste bedrijven. Een site op maat inclusief diverse mogelijkheden als formulieren en nieuwsbrieven.

Met de bijbehorende hosting kunt u tot maximaal 1.000 nieuwsbrieven per week versturen.

vanaf 2.500,=

Best

Een website of webshop compleet vanaf de basis gebouwd op basis van het door u aangeleverde ontwerp. Niets is te gek. Ik realiseer uw wensen. Maak een afspraak voor een verhelderend gesprek.

Met de bijbehorende hosting kunt u tot 10.000 nieuwsbrieven per week versturen.

vanaf 3.500,=

Vertel me uw wensen ...

Op deze website kan ik natuurlijk alleen een korte indruk geven van de mogelijkheden zodat u weet wat ik ongeveer doe. Maar ik kan veel meer en natuurlijk heeft u ook wensen die niet precies in een 'standaard' zijn te vangen.

... dan kan ik ze vervullen

Graag ga ik met u in gesprek om gezamenlijk tot de beste maatwerk oplossing te komen. Qua ontwerp, techniek, prijs en hosting.

Neem contact met me op voor advies, second-opinion , (interim) opdracht of iets anders. Ik ben zeer all-round inzetbaar met zeer veel ervaring.

Neem contact met me op om uw project te bespreken.

marc pliester

Ik sta voor u klaar.